Videowall huren

Een videowall huren doet u voordelig en snel via Beamerhuren.nl. Laat een onvergetelijke indruk achter met een videowall. Onze videowanden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en de beeldschermen hebben een zeer hoge resolutie. Zo weet u zeker dat uw visuele boodschap effectief overkomt op uw publiek. Onze koerier bezorgt de videowall en haalt hem op. Desgewenst helpen we u met de installatie.

Toont alle 9 resultaten

Videowalls met haarscherpe beeldkwaliteit

Een videowall maakt het weergeven van videobeelden op een groot oppervlak makkelijk. Het is de ultieme eyecatcher en een ideaal middel om een groot publiek mee aan te spreken. In ons assortiment vindt u videowanden van 1 tot wel 6 meter breed. Profiteer van een videowand met full HD mogelijkheden en een fijne helderheid. Onze videowalls bieden prachtige beelden die goed zichtbaar zijn op plaatsen waar veel lichtinval is. Het scherm is altijd goed te zien is.

Breng op indrukwekkende wijze uw boodschap over

Onze videowalls zijn voorzien van trilvrije beeldkwaliteit. Het beeld is bijzonder zuiver en hapert niet. Zo toont u de mooiste graphics en boodschappen. Bovendien heeft een videowall een grote kijkhoek, waardoor het publiek uw boodschap zeker niet over het hoofd zal zien. Dankzij de unieke helderheid, de hoge resolutie en het grote formaat van een videowand weet u zeker dat u uw boodschap duidelijk overbrengt aan het publiek.

Videowall huren kosten

Onze videowanden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bekijk de tarieven hieronder:

LED Wall € 150,- per m2
Videowall 1 x 3 (3 * 46 inch) € 525,- per dag
Videowall 2 x 2 (4 * 55 inch) € 950,- per dag
Videowall 3 x 3 (9 * 46 inch) € 1350,- per dag
Videowall 4 x 1 (4 * 65 inch) € 1450,- per dag
Videowall 4 x 4 (16 * 46 inch) € 2750,- per dag
Videowall 6 x 4 (24 * 46 inch) € 4250,- per dag

We sluiten de videowand voor u aan

Onze schermen zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw laptop. Speel de beelden of presentatie af op de laptop en ze zullen in hoge resolutie verschijnen op de videowall. U kunt ervoor kiezen om de videowand zelf op te halen. Of we kunnen hem door onze eigen koerier laten brengen en ophalen. Desgewenst helpen we u met de installatie. Beamerhuren.nl heeft alle technische expertise in huis om de installatie deskundig af te handelen.

Uw presentatie in hoge kwaliteit

De videowalls in ons assortiment zijn ideaal voor het geven van professionele presentaties op evenementen, beurzen en seminars. Bovendien is er voor een videowall bijzonder weinig ruimte nodig, terwijl u er toch een groot publiek mee bereikt. Plaats de videowand achter het podium, op een tafelstatief of hang hem aan een wand.

Andere schermen huren

Bij Beamerhuren.nl vindt u een breed aanbod aan schermen. Bekijk ook onze beamer schermen of LED schermen. Met een scherm van Beamerhuren.nl maakt u elke presentatie, elk event of familieuitje nog interessanter.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in het huren van een videowall? Neem voor meer informatie contact met ons op via 078 – 890 74 60. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 22:00 uur. Of stuur een mail naar info@beamerhuren.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.