Beamer huren Amsterdam

Een beamer is een ontzettend toffe toevoeging op een beurs, festival, bruiloft en andere evenementen. Wilt u een beamer huren in Amsterdam-Zuid, Noord, Oost, West of omgeving? Neem dan contact met ons op. Ons werkgebied is erg breed en inmiddels leveren we beamers door heel Nederland. Bekijk onze afgeronde projecten voor een goede sfeerimpressie.

 • Professionele beamers en beamerschermen
 • Volledige installatie mogelijk
 • Geschikt voor professioneel en privégebruik

Op Beamerhuren.nl vindt u een heleboel verschillende beamers, schermen, geluidsinstallaties en andere accessoires. We snappen dat u niet exact weet welke producten u nodig heeft voor uw evenement. Om zeker te weten dat de beamer aan al uw eisen voldoet, kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Dit doet u gemakkelijk online via 078 890 74 60 of door het contactformulier in te vullen.

Liever zelf even rondkijken? Bekijk hier onze verschillende projectoren:

Beamer en scherm huren

Naast een losse beamer, kunt u bij Beamerhuren.nl een beamerscherm huren. Zo komt uw presentatie, film of andere projectie haarscherp in beeld. We stemmen het beamerscherm altijd af op de beamer, zodat u de beste kwaliteit krijgt. Gaat u liever voor het hele pakket, dan zijn onze complete sets een echte uitkomst. Zeker voor grote bijeenkomsten of feesten. De sets bevatten namelijk een professionele beamer, projectiescherm en complete geluidsapparatuur. Onze beamers en beamersets zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. Tegen een kleine vergoeding leveren we ze bij u op locatie en zorgen we voor de volledige installatie.

 

Beamer verhuur in Amsterdam

Een beamer huren in Amsterdam (of omgeving) is erg gemakkelijk via Beamerhuren.nl. Onze medewerkers schieten u graag te hulp zodra u vastloopt bij het bestellen. Ook voor vragen of advies kunt u met hen contact opnemen.  

 • Stap 1

  U selecteert de artikelen in onze webwinkel en geeft op van/tot welke datum u deze wilt huren, controleert uw bestelling en voegt deze toe aan uw winkelwagen. Apparatuur die u in het weekend nodig heeft kunnen vrijdag worden afgehaald en maandag retour gebracht worden.

 • Stap 2

  U geeft bij het afrekenen aan of u de artikelen: Zelf ophaalt, laat versturen/ontvangen via PostNL of door de beamerhuren koerier laat brengen/ophalen.

 • Stap 3

  U kiest uw betaalmethode en plaatst de bestelling.

 • Stap 4

  U ontvangt een bevestiging van uw bestelling via e-mail.

Volledige installatie bij u in Amsterdam

Extra handig is onze fullservice installatie bij u in Amsterdam of omgeving. Voor slechts € 95,- bezorgen we de spullen en zorgen we voor de complete installatie. Zo kunt u zich volledig focussen op de andere voorbereidingen voor het feest of evenement. We zorgen dat alles perfect op elkaar is afgesteld, zodat ook de mensen achteraan kunnen genieten van haarscherp beeld.

“We hebben afgelopen zondag met alle deelnemers een aflevering van Expeditie Robinson gekeken. Wat een feest om dit op zo’n groot scherm te zien. Het was alsof we terug waren op het eiland. Chris heeft alles gebracht en geïnstalleerd: het projectiescherm, de beamer en de geluidsbox zodat alles perfect werkte! Wil je ook een thuisbioscoop ervaring dan kan ik Beamerhuren.nl van harte aanraden.” – Sandra Ysbrandy

Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Heeft u nog vragen over onze beamers of wilt u ergens anders meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Deze tijden gelden ook voor de bezorging van alle apparatuur.