Beamer huren Utrecht

Bent u op zoek naar een beamer voor een succesvolle presentatie of voor een speciaal event, zoals een groot bedrijfsevenement? Bij Beamerhuren.nl huurt u eenvoudig en goedkoop uw beamer. In de onderstaande tekst leest u hoe u eenvoudig en snel een beamer kunt huren in Utrecht op locatie.

Een geschikte beamer huren voor uw event

Met een professionele beamer en bijbehorende apparatuur komt u altijd professioneel voor de dag. Er zijn verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. Let bij het kiezen van een beamer op de verschillende eigenschappen die voor uw situatie van toepassing zijn.

Let bijvoorbeeld op de prestatie van de beamer. Hoe hoger het aantal lumen, hoe krachtiger de projector en hoe scherper het beeld is dat u met deze beamer creëert. Indien u een beamer zoekt voor een grote ruimte en het scherm zichtbaar dient te zijn voor een grote groep mensen, is het aan te raden om een model te kiezen met minimaal 6500 lumen. Modellen met minder dan 4000 lumen zijn geschikt voor presentaties in compacte ruimtes. Deze modellen bieden een heldere prestatie voor projecties van dichtbij.

Bekijk en vergelijk ons gehele uitgebreide aanbod aan topkwaliteit beamers en bijbehorende accessoires, zoals geluidsinstallaties en beamerschermen, en haal de geschikte apparatuur in huis voor uw evenement in Utrecht. Of laat u persoonlijk door ons adviseren.

Witte Panasonic beamer

Uw beamer snel op locatie

Maak uw event of bijeenkomst helemaal compleet met een beamer en bijbehorende apparatuur. Uw kunt uw beamer en toebehoren gemakkelijk online reserveren en gratis afhalen in Utrecht of snel laten bezorgen door onze koerier.

Naast onze beamer verhuur in Utrecht bieden we onze service aan in de rest van Nederland, onder andere in Amsterdam en Rotterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kunt u een beamer reserveren?

Het reserveren van een beamer is gemakkelijk online te regelen.

 • Stap 1. Kies uw beamer

  Bekijk ons aanbod aan diverse soorten beamers en bekijk welk exemplaar voor uw situatie het meest geschikt is. Twijfelt u over het ideale type beamer voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de meest geschikte beamer. Bekijk naast de verschillende beamers welke accessoires voor u van pas kunnen komen.

 • Stap 2. Kies de datum en levering

  Zodra u uw beamer en aanvullende apparatuur heeft gekozen, kunt u uw gewenste huurdatum selecteren. Bekijk voor welke dagen u de beamer wilt controleren en geef aan wanneer de beamer weer opgehaald of teruggebracht kan worden. Geef aan of u het materiaal zelf ophaalt, laat versturen/ontvangen via PostNL of door de beamerhuren koerier laat brengen/ophalen. Let op: apparatuur die u in het weekend nodig heeft, dient vrijdag afgehaald te worden en maandag retour gebracht te worden gebracht.

 • Stap 3. Kies uw betaalmethode en plaats de bestelling

  Zodra u uw datum van levering heeft gekozen, kunt u uw bestelling plaatsen en afronden door te betalen via een door u gewenste betaalmethode.

 • Stap 4. Uw ontvangstbevestiging

  Zodra u uw betaling voldaan heeft, ontvangt u direct een ontvangstbevestiging via de mail met daarin de informatie over de beamerverhuur.

Meer weten over onze beamer verhuur in Utrecht?

Indien u vragen heeft over uw bestelling of over de bestelprocedure kunt u contact opnemen via info@beamerhuren.nl of via 078 – 890 7460. We helpen u graag!