Met een short throw beamer hoeft u zich geen zorgen meer te maken over projecteren in kleine ruimtes. Deze beamer zorgt met zijn speciale lens voor een groot HD-beeld op korte afstand. Zo houdt u probleemloos een presentatie, zonder de kans dat iemand door de projectiestraal heen loopt. Het is tevens de ideale beamer voor mobiel gebruik. U verplaatst de short throw beamer gemakkelijk van plek en stelt hem snel in op een nieuwe locatie. U huurt onze handige beamers tegen de zachtste prijzen bij Beamerhuren.nl.

 • Direct online te reserveren beamers met accessoires
 • Bezorging bij u thuis of zelf afhalen
 • Eenvoudig betalen via iDEAL of op factuur

Short throw beamer huren

 • 95.00
  incl. 3 dagen in bezit

  Beamer Optoma EX610ST

  3100 lumen Ultra Short Throw beamer voor presentaties waarbij ruimte een gebrek is. 4:3 beamer (1024 x 768)

  95.00
 • 95.00
  incl. 3 dagen in bezit

  Beamer Optoma EW605ST

  3100 lumen Ultra Short Throw beamer voor presentaties waarbij ruimte een gebrek is. 16:9 beamer (1280 x 800)

  95.00
 • 115.00
  incl. 3 dagen in bezit

  Beamer Panasonic PT-TW350

  Geef een presentatie in HD-kwaliteit met de Panasonic PT-TW350 beamer. Deze ultra short throw beamer stelt u eenvoudig af op een afstand van minder dan 1 meter van het scherm.

  115.00
 • 115.00
  incl. 3 dagen in bezit

  Beamer Panasonic PT-TX402

  3800 lumen Ultra Short Throw beamer voor presentaties waarbij ruimte een gebrek is. 4:3 beamer (1024 x 768)

  115.00
 • 150.00
  incl. 3 dagen in bezit

  Beamer Vivitek DH765Z-UST

  Projecteer in Full HD (1920 x 1080) met deze handige ultra short throw beamer. Voor scherpe presentaties waarbij ruimte een gebrek is. Deze “ultra short throw” projectieafstand met een projectieverhouding van 0.24 : 1 zorgt ervoor dat u 150 inch groot kunt projecteren op een afstand van 40 cm.

  150.00

Beamer korte afstand

De short throw beamer is de beste keuze wanneer u op korte afstand gaat projecteren. Terwijl een gebruikelijke beamer een afstand van meerdere meters nodig heeft, hoeft u deze beamer slechts op circa 1 meter afstand te plaatsen. Wanneer u de beamer dicht bij het scherm moet plaatsen, dan projecteert u met een short throw beamer probleemloos groot en scherp HD-beeld.
 
 

Voordelen short throw beamer

U geniet met een short throw beamer van breed geprojecteerd HD-beeld in zowel kleine als grote ruimtes. Zo realiseert u al een gezellige thuisbioscoop op een slaapkamer van enkele vierkante meters. In grote ruimtes voorkomt u met een short throw beamer dat objecten of bewegende personen de projectiestraal blokkeren. Op deze manier geeft u ongehinderd uw prestatie. Wilt u de beamer graag op verschillende locaties gebruiken? Ook dat kan eenvoudig met een short throw beamer. Deze beamer is namelijk ook nog heel makkelijk te verplaatsen en snel opnieuw in te stellen.
 
 • Geschikt voor kleine en grote ruimtes
 • Geen verstoring van het beeld
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Snel in te stellen

Installatie short throw beamer

De short throw beamer installeert u op circa 1 meter afstand van uw projectiescherm. U plaatst de beamer op een geschikte tafel, aan de wand of aan het plafond. De bijhorende lens is daarna eenvoudig in te stellen op uw beamerscherm. Mocht u op meerdere plekken op 1 dag willen projecteren, dan verplaatst u de beamer eenvoudig naar een nieuwe locatie. Bekijk ons beamer aanbod en huur uw gewenste short throw beamer tegen de laagste huurprijzen.
 
Weet u niet welke beamer het beste bij uw project past? Onze ervaren specialisten hebben al veel unieke beamerprojecten opgezet. Neem contact op via onderstaande buttons en ontvang advies op maat.
 
Bel 078 - 8907460 Contactformulier
 

Short throw beameraccessoires

Naast de short throw beamer bieden we beameraccessoires aan. U huurt bij ons eenvoudig alles in 1 bestelling. Bekijk ons aanbod en maak uw set compleet met de volgende artikelen:
 

Vind de beamer die past bij uw project

We zorgen er graag voor dat u beschikt over de juiste set voor uw project. Ons aanbod bestaat verder uit:
 

Contact met beamerhuren.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze beamers? We helpen u graag verder. Neem contact op via onderstaande buttons of stuur een e-mail naar info@beamerhuren.nl. We nemen na uw bericht spoedig contact met u op.
 
Bel 078 - 8907460 Contactformulier